MUNCHIES IEPER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 47 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Munchies Ieper. Meer weten? Ontdek meer

3 apr 2024 om 11:54 Heel leaker super vriendelijke mensen
1 apr 2024 om 23:02 Rekening gehouden met ons verzoek pas op bepaald uur te leveren. Alles heel lekker en nog stomend warm!
31 mrt 2024 om 21:08 Heel lekker en vlotte bezorging
13 mrt 2024 om 0:24 Super fast
21 jan 2024 om 11:50 Superlekker,supervriendelijke mensen
20 jan 2024 om 21:21 Pasta 4 kazen smaakte apart & mixed it up snacks waren niet te eten. Geld is het niet waard!
28 dec 2023 om 23:32 Levering was goed! Frietjes waren wat slap. Het eten is lekker!
3 dec 2023 om 6:10 Bestelling was Op tijd, Pizza’s superlekker!
26 nov 2023 om 3:36 Het eten trok op niets we bestelde een chickenburger maar kregen een rundsburger in de plaats en bij de burger menu kregen we frieten erbij maar er zat bijna niets van frieten in het zakje erachter hadden we nog honger en kreeg ik zelf buikkrampen
30 sep 2023 om 7:59 Veel langer of beloofd , pizza was niet mijn ding en de kindermenu is zonder drank geleverd , wel betaald ervoor , ipv mayonaise is er ketchup geleverd, iemand had blijkbaar een slechte dag ?
27 aug 2023 om 6:45 Het vet droop van de pizza. Super zoutig... Echt niet te eten!!! We hebben de 2 pizza's laten staan na 1 hap maar onze handen glansden na 1 uur nog!
24 jul 2023 om 13:46 Not recommending even to my worst enemy.THE DRIVER WAS NICE/food was gross and 40 minutes late/lady on the phone was extremely rude.Nachos pizza disgusting/Chicken burger IS THAT EVEN CHICKEN?Beefburgertastedcheap&unhealthy.#Moneybackortripadvisor!